Kategoriarkiv: Nyheter

Sponsor träff!

Fantastisk lyckad sponsor event , hoppas att ni fick nytta av denna dag och kan kunde knyta nya affärskontakter.  Några blev svettiga och hade lite kramp i armarna.

Tack till alla som kom.

Nu ser vi fram emot nästa år!

Summering Säsongen

Nu närmar sig säsongsavslutning med stormsteg.

Vi skrev tidigare att vi hoppas att kunna genomföra VM vilket  vi gjorde med hjälp av 2 nya sponsorer.

Race reslutatet  var väl inte vad vi hoppats på då tidkörning gick emot  Gabriel, då han hamnade i fel grupp.  Han gjorde dock fina uppkörningar i heaten  hade bl.a. 2:a snabbaste  tid men det räckte inte.. det blev en 46:e plats av 92 startande inte så illa då det var första gången i senior VM

Vi skulle verkligen behöva att köra något mer race samt träning i Italien då konkurrenterna inte ligger på latsidan. Vi får dock se om det är genomförbart.

Vi står inför valet och kvalet vad vi skall göra nästa säsong, ngt blir det men vi får se hur och var förhoppningsvis kan det bli spännande.

Vill tacka alla sponsorer, Familj och vänner som gör detta möjligt.

Vi kommer med uppdateringar på facebook                  

 

Nu återstår 2 tävlingar 2017

.
I finaltävlingen i Academy serien slutade jag på en fjärde plats och blev därmed bästa Nordiska förare!
I Sverige har jag varit på pallen fyra av fem tävlingar. I SM skar motorn när jag låg på en andra plats i finalen. ”Det sved” var min kommentar till mamma och pappa på prisutdelningen den kvällen. Jag kände att det varit såå nära denna gång.
SM var en ändå en fantastisk helg! Några dagar innan SM droppade pappa förslaget att köra senior klassen i OK i stället. Jag hade aldrig provat att köra en OK kart innan.  Jag kände direkt att det passade mig då den går så mycket fortare. Jag hittade både farten och flytet direkt och var bland de snabbaste från SM veckans början till slut. Värt att notera var att flera av världseliten var på plats och körde denna tävling. Fantastisk kul att  vara med och matcha dessa förare..
I helgen gick Prins Carl Philips Racingpokal av stapeln i Lidköping.                            Sverigeliten var samlade i Rotax serien. Jag fick med mig en första och en andra plats vilket gjorde mig till segrare..  Äntligen satt guldet som vi väntat på i år!!

Nu återstår två tävlingar för säsongen:
Göteborgs Stora Pris och VM som går i England på PFI banan.
Båda dessa tävlingar skall jag köra i seniorklassen OK  då jag fick blodad tand. Vi hoppas att kunna genomföra VM tävlingen då vi fortsätter att jaga sponsorer för att få budget till denna tävling. Känner ni att kan vara med på ett bidrag till, hör gärna av er!

Lyckad debut i KF3 Klippan Cup

Gabriel Lyckades bra i sin Sverige debut i Klassen KF3. Han lyckades att köra till sig en 3:e plats vilket var absolut mer än vi kunde hoppas på. Det var stenhård konkurrens med 32st startande ekipage från Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Dagen började med 4 resp. 5:e bästa tider på träningarna. Tidkörningen gick något sämre med mycket trafik vilket gjorde de fria varven uteblev vilket resulterade i rn 8:e plats vilket var en liten besvikelse. Första heatet saknades farten i början vilket gjorde att Gabriel rasade till en 10:e plats men farten kom och han kunde avsluta med en 8:e plats. Heat 2 betydligt bättre fart som resulterade i en 4.e plats. Detta gav startruta 6 i finalen. Väl där så hade Gabriel mycket bra fart och ahn var snart uppe på en 3:e plats efter fina omkörningar. Åt tätduon gick inget att göra som försvunnit i fjärran.

Grattis till Alfred Nilsson som gick obesegrad genom helgen.

 

Klippan Cup första svenska tävlingen för året.

På Söndag går första tävlingen på svensk mark. Tävlingen kommer att ha en hög klass där många internationellt meriterade förare  kommer deltaga i det 33 man starka startfältet. Förare från samtliga Nordiska länder är representerade.

Följ mig på Amigo Live på Söndag start nr. 74 KF Junior.

FORZA WARD RACING.

Sponsorer för säsongen

KGC, ICA SuperMarket, Soundcon, JPAP, IKG,PV-System, Fs Service, Torpa Service,

Optiker Ullström, CJAutomotive AB  Anna o Micke, Farmor o Farfar..

Vi tackar er för att ni gör det möjligt att prova vingarna utomlands.

internationell tävlings debut i klassen OKJ

Internationell debut!

Under första helgen i februari genomfördes första tävlingen WSK Championscup.

Träningen avlöpte väl med en 22 plats totalt under test helgen utav 68st förare.

Tävlingen började mkt bra med snabba tider på träningen vilket bådade gott inför  helgens tävling. Tidkörning lyckades Gabriel med en 25:e plats 2 tiondelar efter 3 plats.

I  Tävlingen första heat blev konkurens för tuff och Gabriel slutade på 14:e resp,17:e i de 2 första heaten. I det 3:e heatet fick Gabriel upp farten men en krash framför förstörde det heatet. Heat 4 krasch.

Väl i förfinalen snurrade Gabriel från 20:e plats i regnet.

Farten fanns där men mer racecraft behövs.

Vi ser fram emot Garda den 11-13 mars Troffeo Margutti