Lyckad debut i KF3 Klippan Cup

Gabriel Lyckades bra i sin Sverige debut i Klassen KF3. Han lyckades att köra till sig en 3:e plats vilket var absolut mer än vi kunde hoppas på. Det var stenhård konkurrens med 32st startande ekipage från Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Dagen började med 4 resp. 5:e bästa tider på träningarna. Tidkörningen gick något sämre med mycket trafik vilket gjorde de fria varven uteblev vilket resulterade i rn 8:e plats vilket var en liten besvikelse. Första heatet saknades farten i början vilket gjorde att Gabriel rasade till en 10:e plats men farten kom och han kunde avsluta med en 8:e plats. Heat 2 betydligt bättre fart som resulterade i en 4.e plats. Detta gav startruta 6 i finalen. Väl där så hade Gabriel mycket bra fart och ahn var snart uppe på en 3:e plats efter fina omkörningar. Åt tätduon gick inget att göra som försvunnit i fjärran.

Grattis till Alfred Nilsson som gick obesegrad genom helgen.