Nu återstår 2 tävlingar 2017

.
I finaltävlingen i Academy serien slutade jag på en fjärde plats och blev därmed bästa Nordiska förare!
I Sverige har jag varit på pallen fyra av fem tävlingar. I SM skar motorn när jag låg på en andra plats i finalen. ”Det sved” var min kommentar till mamma och pappa på prisutdelningen den kvällen. Jag kände att det varit såå nära denna gång.
SM var en ändå en fantastisk helg! Några dagar innan SM droppade pappa förslaget att köra senior klassen i OK i stället. Jag hade aldrig provat att köra en OK kart innan.  Jag kände direkt att det passade mig då den går så mycket fortare. Jag hittade både farten och flytet direkt och var bland de snabbaste från SM veckans början till slut. Värt att notera var att flera av världseliten var på plats och körde denna tävling. Fantastisk kul att  vara med och matcha dessa förare..
I helgen gick Prins Carl Philips Racingpokal av stapeln i Lidköping.                            Sverigeliten var samlade i Rotax serien. Jag fick med mig en första och en andra plats vilket gjorde mig till segrare..  Äntligen satt guldet som vi väntat på i år!!

Nu återstår två tävlingar för säsongen:
Göteborgs Stora Pris och VM som går i England på PFI banan.
Båda dessa tävlingar skall jag köra i seniorklassen OK  då jag fick blodad tand. Vi hoppas att kunna genomföra VM tävlingen då vi fortsätter att jaga sponsorer för att få budget till denna tävling. Känner ni att kan vara med på ett bidrag till, hör gärna av er!